اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

فراخوان «عرین الاسود» برای حضور مردم فلسطین در خیابان‌ها

فراخوان «عرین الاسود» برای حضور مردم فلسطین در خیابان‌ها گروه «عرین الاسود» با انتشار بیانیه‌ای، از مردم فلسطین خواست که ساعت یازده امشب به وقت محلی، با تجهیزات نظامی خود –هر چند ساده باشد- به خیابانها بیایند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، صبح امروز، بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به مناطق مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

 

این عملیات تا این لحظه ادامه دارد و نیروهای مقاومت همچنان در حال درگیری با نظامیان صهیونیست هستند. کما اینکه حملات راکتی مقاومت به شهرکهای اسرائیلی هم ادامه دارد.

 

در واکنش به این حملات، گروه «عرین الاسود» با انتشار بیانیه‌ای، از مردم فلسطین خواست که ساعت یازده امشب به وقت محلی، با تجهیزات نظامی خود –هر چند ساده باشد- به خیابانها بیایند.

 

خبرگزاری شهاب گزارش داد، عرین الاسود از مردم فلسطین خواست که راه را به روی ارتش صهیونیستی و شهرک‌نشینان اسرائیلی بنند.

 

عرین الاسود همچنین به رژیم صهیونیستی پیام داد و تأکید کرد: ای حکومت احمق و غرور توخالی، ای سیستم امنیتی کاغذی! غزه شما را وارد جهنم دنیا کرد و فقط برای جهنم آخرت، از آن خارج خواهید شد. ما رو در رو با شما مقابله خواهیم کرد.

 

خبرنگار شبکه 14 رژیم صهیونیستی خبر داد که در جریان درگیری نیروهای مقاومت فلسطین با نیروهای ویژه تیپ «گولانی» دهها نفر از این تیپ کشته شده‌اند.

 

این خبرنگار گفت که عناصر کشته شده، وابسته به لشکر 13 تیپ گولانی بوده‌اند. وی آمار دقیقی از تلفات این عناصر منتشر نکرد.

 

شبکه 13 رژیم صهیونیستی خبر داد که تلفات حملات امروز گروه‌های مقاومت به سرزمین‌های اشغالی به 300 نفر افزایش یافته است.

 

بر اساس آخرین آمار، تا کنون بیش از هزار و 700 صهیونیست زخمی شده‌اند که حال صدها نفر وخیم گزارش شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار